pedicurepraktijk sylvia renooy in bitgum

 

Hallo, ik wil mij even voorstellen. Mijn naam is Sylvia Renooij, ProVoet pedicure aan de Hillige Kamp 20 in Bitgum.

Pedicurepraktijk

Als pedicure verzorg ik voeten en behandel voetproblemen. De praktijk is aan huis op de begane grond en heeft een eigen entree. Nadat u plaats heeft genomen in de comfortabele behandelstoel noteer ik uw gegevens en neem een vragenlijst met u door (anamnese) waarin u aangeeft wat uw klachten zijn en wat uw behandelwens is. Indien nodig wordt een blauwdruk van uw voeten gemaakt om uw voettype te bepalen en kunt u advies krijgen over goed schoeisel. Hierna stel ik een behandelplan met u op.

Behandeling

Overtollig eelt, likdoorns (eeltpit/eksteroog) en nagelaandoeningen (kalk / schimmel) of ingroeiende nagel worden door mij behandeld. De behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels knippen, eeltlocaties-, kloven en/of likdoorn verwijderen. Vervolgens nagels en huid mechanisch afwerken, nagelomgeving reinigen en uw voeten opnieuw desinfecteren en incrèmen met een verzorgende voetencrème. Dan rond ik de behandeling af en indien nodig maken we een vervolgafspraak.

Vakkundig Pedicure

ProVoet is een Nederlandse brancheorganisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet bezitten een door de branche erkend vakdiploma. Hierdoor weet u dat uw voeten door een vakkundig voetverzorgende behandeld worden. Werken volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en HAM code zijn vanzelfsprekend.

 

Voor een afspraak kunt u bellen 06-20490829

 

U bent van harte welkom, tot ziens!